logo

Fiets4daagse.nl

Hét overzicht van alle fiets vierdaagsen.....

Internationale Fiets4daagse Winterswijk

25, 40 of 60 kilometer

Jubileum editie 
In 2014 begonnen wij met ons project “WFevenementen” met als doel het organiseren van wandel- en fietsevenementen in de gemeente Winterswijk en omgeving. Verreweg het grootste evenement is de Internationale Fiets4daagse Winterswijk, met  start en finish bij het sportcomplex ’t Huininkveld te Winterswijk. Ten gevolge van de corona epidemie kon de Fiets4daagse in 2020 helaas geen doorgang vinden; dit betekent dus dat in 2024 de tiende editie van het fietsfestijn, dat jaarlijks duizenden deelnemers trekt.
Net als in vorige versies kunnen de deelnemers weer dagelijks genieten tijdens zorgvuldig uitgepijlde routes van 25-, 40- en 60 kilometer door het fraaie nationaal landschap Winterswijk en de aanliggende gemeenten. Het internationale tintje wordt verkregen doordat de routes regelmatig via groene grensovergangen een stukje over Duits grondgebied gaan, daarnaast kunnen wij ieder jaar ook Duitse en Belgische deelnemers verwelkomen. Ook in de jubileum-editie van 2024 zijn er onderweg vele muzikale optredens en folkloristische activiteiten. Tevens is er bij het finishpunt iedere dag muziek, alwaar onder het genot van een drankje en een hapje nog even gezellig “nagefietst” kan worden. Voor deelnemers die minimaal drie dagen hebben meegefietst en de benodigde contrôlestempels hebben verzameld ligt een fraaie herinnering klaar, ook dingen zij mee naar mooie prijzen in een gratis verloting.

Start en Finish

Start en finish zijn bij het sportcomplex “t Huitinkveld aan de Bataafseweg 2a, 7101 PA Winterswijk, de route staat bij de invalswegen duidelijk aangegeven. Hier kan men iedere dag tussen 09.00 en 12.00 uur starten. De kosten zijn; een 4-dagen kaart € 14,00, ( bij  voorinschrijving  € 12,00 ), een dagkaart kost € 4,00. Dagkaarten zijn alleen verkrijgbaar bij de start. U kunt zich voorinschrijven via onze website  www.fiets4daagsewinterswijk.nl  tabblad: Aanmelden. De inschrijving is pas definitief wanneer het deelnamebedrag is overgemaakt op banknummer NL86 RABO 0143 2585 83 t.n.v. Stichting WFevenementen. U ontvangt na betaling een bevestiging
Stichting WFevenementen

100% winterswijk
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload