logo

Fiets4daagse.nl

Hét overzicht van alle fiets vierdaagsen.....

Veluwe fiets4-daagse Otterlo

25, 40 en 60 km.

Otterlo: de poort van de Veluwe.
Vanuit Otterlo de Veluwe ontdekken, waar je kunt genieten van rust, ruimte en natuurlijk de prachtige natuur. Een zeer afwisselend landschap van bossen, vennetjes, zandverstuiving en uitgestrekte heidevelden.Genieten van de Veluwe kan het beste op de fiets.
Maandag: Nationaal Park De Hoge Veluwe
De 25 km. en de 40 km. blijven op de controle na binnen het Nationale Park de Hoge Veluwe. De 60 km gaat via Schaarsbergen over de Koningsheide, Roosendaalsezand en de Woeste Hoeve naar Hoendrloo om de Hoge Veluwe weer in te gaan. Binnen het park heeft men de vrijheid de tuinen van het Jachtslot St. Hubertus, het bezoekerscentrum of het Kruller Mullermuseum te bezoeken.
Dinsdag: PlankenWambuis en Zuid Veluwe
De routes gaan via het uitzichtpunt "de Valenberg" langs  Mossel, de Kruuponder en door het PlankenWambuis. De 40 km doet Wolfheze aan en over de Ginkelseheide. De 60 km. gaat via Oosterbeek, Renkum en Wageningen naar de Ginkelse Heide om daar weer bij de 40 km. aan te sluiten.
Woensdag rustdag

Donderdag: Noord Veluwe en Kootwijk
De 25 km gaat via Harskamp door bossen, over heide en langs vennen over de Kootwijkerdijk naar Kootwijk. De 40 km maakt een lus naar Stroe, Garderen en Ouwedorp, langs het Caitwickerzand naar Kootwijk. De 60 km maakt nog een lus naar Putten en Ermelo door de prachtige oerbossen bij Drie en Garderen naar Kootwijk.
Vrijdag: Lunteren, Ede en Binnenvelden
De routes gaan via de Roekelseweg richting Lunteren, langs de Lunterseweg komen we bij een mooie tuin en gaan we via de Doesburger Molen en de Hessenweg.De 40 km maakt een lus vanaf de tuin richting Ederveen via de Kade langs de spoorlijn naar Ede, over de Drieberg en de Eder Heide. De 60 km maakt een lus vanaf de Kade richting Veenendaal, langs de rivier de Grift door de Bennekomse Binnevelden en via de Kraats door Bennekom om over de Dikkenberg langs de Ginkelse - en Eder Heide weer aan te sluiten bij de 40 km.
Stichting Veluwe fiets4-daagse Otterlo

Veluwe fiets4-daagse OtterloVeluwe fiets4-daagse OtterloVeluwe fiets4-daagse Otterlo
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload